Spiritualno terapevtska masaža hrbta

Spiritualno-terapevtska masaža hrbta je nastala tako, da sem znanju terapevtske masaže hrbta dodala tudi znanje o energiji in našem telesu. Motilo me je, da sem s samo masažo le blažila in odpravljala težave, sedaj pa sem temu dodala tudi iskanje vzrokov; kot npr. zakaj se stvari v vas sploh manifestirajo, zakaj imaste težave prav z določenim delom telesa in zakaj se vam stvari ponavljajo...

Zavedam se, da se vse začne v nas samih in da smo sami kreatorji svojega življenja, tako kreiramo in manifestiramo tudi telesne težave, ki pa jih s samim vpogledom vase in razumevanjem lahko tudi za vedno odpravimo. Seveda ni nujno da z eno samo masažo, terapijo saj ste tudi sam »problem« ustvarjali več časa in za odpravljanje le tega je potrebno spremeniti samo miselnost in delovanje. Potrebno je opustiti stare vzorce in načine delovanja. Vse se najprej dlje časa odvijajo na energetskih nivojih nato pa se manifestira tudi fizično. Energetske blokade v našem telesu nastanjo, ko nečesa ne sprejmemo in označimo za negativno, nezaželeno, ko odrivamo stran od sebe in tlačimo čustva, ko se ne izražamo ipd. Vse kar je v nas je tam z razlogom in nas nekaj uči in nam nekaj kaže. Zato je pomembno, da se začnemo soočati in poglabljati vase, saj tako razumemo svoje lastne procese in vse kar se v nas dogaja. Ko enkrat razumemo celoten koncept našega delovanja, vidimo, da nismo le fizično telo, temveč smo tudi čuteča, spiritualna bitja.

S terapevtsko- spiritualna masaža tako:

 • izboljšujemo gibljivost hrbtenice (vašega stebra življenja)
 • odpravljamo glavobole
 • odpravljamo bolečine v ramenskem obroču in zatrdel vrat
 • odpravljamo in sproščamo zakrčene mišice ter izboljšujemo prekrvavitev mišic
 • odpravljamo mišične napetosti in zatrdline
 • odpravljamo problem v ledvenem, prsnem in vratnem predelu
 • stimuliramo živčni sistem
 • pripomoremo k hitrejšemu obnavljanju tkiva in odvajanju strupov iz telesa
 • telesu vračamo energijo ter pozitivno vplivamo na splošno psihofizično počutje
 • sama masaža izboljšuje in krepi imunski sitem
 • z njo uravnovešamo tudi vsa energetska neravnivesja ter ustvarimo boljši pretok energije
 • poiščemo razloge za vaše manifestirane »probleme« se o njih pogovorimo tako, da vse skupaj bolje razumete: razumete in vidite vzrok, kako ste v to vpleteni in kako to sami ustvarjate
 • naredimo pa tudi energijsko zdravljenje za nastale probleme in neravnovesja

IZVAJANJE TERAPEVTSKO-SPIRITUALNE MASAŽE HRBTA

Masažo izvajamo na posebnem terapevtskem stolu, kjer masiramo vrat, ramena, nadlakti in hrbet vse do trtice. S pravilnimi pristiski na zgoščena mišična vlakna (vozle) odpravimo bolečino v posameznem predelu telesa ter vse skupaj podpremo tudi z zdravljenjem z energijo. Tako se celotna hrbtenica ogreje in raztegne. S spodbujanjem prekrvavljenosti medvretenčnim diskom omogočimo več medcelične hrane, zato lažje prenašajo težo na spodnji del telesa ter hkrati omogočimo boljši pretok energije. Zaradi prijemov, ki limfo potiskajo v smeri proti srcu v vene, pa v kratkem času odstranimo strupe in odmrle celice. Končni rezultat je izboljšano psihofizično počutje, vsesplošna sproščenost ter globje razumevanje.

Zelo pomembno je, da po masaži spijemo zadostne količine vode. Obenem vam priporočamo umirjeno aktivnost, izogibanje težki hrani, mrazu in prepihu ter počitek.

Energetska izmenjava za Terapevtsko-Spiritualno masažo hrbta je 55 EUR (za eno uro) in 77 EUR (za eno uro in pol)

 

*** Opozarjam, da vse opisane oblike svetovanja in zdravljenja ne spadajo pod uradno priznano terapevtsko pomoč ali uradno priznano medicino. Zavedati se morate, da moj pristop svetovanja in poučevanja v nobeni obliki ne nadomešča tradicionalnega terapevtskega zdravljenja. Z izvajanjem različnih tehnik vam lahko pomagam le izboljšati kvaliteto življenja in da začnete na življenjske situacije gledati z druge perspektive. Pojem “zdravljenje” se nanaša zgolj na nov pogled situacij in v nobeni meri ne nadomešča fizičnega ali psihološkega zdravljenja. V primeru, da se odločite za obisk pri meni, morate v celoti prevzeti popolno odgovornost za to. Če ste v procesu kakršnegakoli zdravljenja in imate ste v dvomih, če ga lahko dopolnite z mojim svetovanjem, se zato obrnite na vašega zdravnika ali terapevta.