O meni

Življenje me je peljalo, čez mnoge preizkušnje, a le te so me ojačale in izoblikovale v osebo katera sem danes. Vsaka izkušnja me je učila in mojstrila ter mi posledično prinesla znanje in modrost. Tako se učim tudi danes, saj se ta pot nikoli ne konca.
Na tej poti sem spoznala samo sebe, svoje notranje procese in cikle ter kako delujem v različnih situacijah. Tako točno vem kaj je zame dobro v določenem obdobju, ciklu in/ali procesu. V procesu duhovne rasti sem razvila stevilne duhovne tehnike in načine, ki so mi še danes v pomoč, sedaj pa jih z veseljem delim tudi z ostalimi. Pomagam jim videti resnico (razbiti iluzije) in odkriti kje sodelujejo in ustvarjajo tisto česar si ne želijo
(INTUITIVNO INDIVIDUALNO SVETOVANJE: Zdravljenje z resnico).

Obožujem in podpiram kreativno izražanje in izražanje sebe na različne načine. Naj bo to čez ličenje, risanje, petje, pisanje, ples ipd. Ne morem dovolj poudariti kako pomembno je biti to kar si in si slediti, slediti svojemu notranjemu glasu, intuiciji, se imeti rad in se spoštovati, biti nežen, ljjubeč, potrpežljiv, strpen in prijazen do sebe ter svojega telesa. Prav tak odnos in razumevanje pa ustvariti tudi z ljudmi okoli sebe. Ustvariti znotraj in zunaj sebe mir (VODENE MEDITACIJE).

Naše telo je naš tempelj, zato je zelo pomembno, da lepo ravnamo in skrbimo zanj. Telo nosi vse spomine, v njem se nabirajo različna (potlačena, neizražena) čustva, ki si jih ne upamo ali pa jih ne znamo izraziti, ter stres. Le ta pa se manifestirajo v različne telesne blokade (zatrdele mišice, vozle ipd.), ki se kasneje lahko razvijejo v bolezni. Zaradi vsega nastetega izvajam tudi masažo, ki je ena izmed mojih mnogih strasti, katere zdravilnih učinkov so se zavedali že od nekdaj. Pri sami masaži pa se prav tako poglobimo v to kako je do samih težav sploh prišlo in kaj tiči za vsem skupaj. (SPIRITUALNO-TERAPEVTSKA MASAŽA)

Od nekdaj so me privlačile tudi številke in veda o vibracijah numerologija. Na svoji poti sem se poglobila tudi v ta del, aspekt. Vsaka stevilka (vibracija) ima tako "pozitivne" kot "negativne" aspekte (v smislu kaj je in kaj ni dobro zate) in prinaša takšne in drugačne izzive. NUMEROLOŠKO/KARMIČNI IZRAČUN ti da nov vpogled v samega sebe in vse kar se ti dogaja ter prinaša globje razumevanje.

V temu morju neskončnih možnosti tudi danes nadaljujem z odkrivanjem in razvijanjem novih tehnik in novih načinov samopomoči in zdravljenja. V zadnjem času delam veliko z glasom, tonom katerega moč je resnično neopisljiva. Zelo se veselim kokreiranja z Joanno L. Ross, in sicer pripravili sva SACRED TONING CLASS-e (delavnice svetega petja), ki podo potekali v angleščini. A nič za to… Odločila sem se, da ponudim tudi individualne SACRED TONING terapije, kjer se bomo uglasili in prilagodili vašemu trenutnemu stanju in temu na čemer boste želeli delati. Moč glasu in tona je neverjetna in prinaša zelo dobre rezultate.

Na tej poti nenehnega odkrivanja novih stvari, potencialov, možnosti… in odpiranju vedno novih znanj in modrosti vem, da mi nikoli ne bo dolgčas <3

Tjaša

DIVINEHOOD (SVETO ZDRUŽENJE)

Divinehood= divine sisterhood + divine brotherhood
Sveto združenje= sveto sestrestvo + sveto bratstvo

Letos je leto enke in hkrati leto novih začetkov. V moje življenje je lani proti koncu leta vstopil Ryan Griffin s katerim sva dušno povezana na mnogih nivojih in sva skupaj ustvarila DIVINEHOOD ZDRUŽNJE/SKUPINO.

Namen Divinehood-a je ustvariti združenje istomislečih ljudi, ki podpirajo vse spremembe na Zemlji, Gaji, zdrav način življenja in prehranjevanja,  integracijo svetlobe in prilagajanje vsem spremembam.
Gre za samo miselnost in ne za kult, sekto ali kaj podobnega.

Podpiramo in verjamemo v prijazne in spoštljive odnose, brez vmešavanja, pametovanja, ljubosumja, primerjanja in nezdrave tekmovalnosti, brez metanja polen pod noge in iskanja krivca. Zavedamo se, da se vse dogaja, ker to sam dovoliš in to soustvarjaš, saj si ti kreator svojega življenja. Vsak od nas je individuum in najbolje ve kaj je dobro zanj. Ljudi okoli nas želimo spodbuditi in naučiti biti v svojem stebru in iz tega soustvarjati z drugimi (tako, da v paru ali skupini ne izgubis svoje identiete, se ne prilagajaš, preprosto si to kar si).

V okviru te skupine se bodo odvijala mnoga izobraževanja, seminarji, meditacije in zdravljenja.

FB STRAN: https://www.facebook.com/divinehood/

 

POJAVLANJE V MEDIJIH